Home / Voeding & Beweging

Voeding & Beweging

Afvallen is één ding, maar daarna het gewicht op peil houden is een tweede. Herkenbaar? Uit onderzoek blijkt dat de beste resultaten worden behaald als u een dieet combineert met (extra) beweging. Afvallen gaat dan sneller en het effect op lange termijn is beter. Het afvalprogramma 'voeding & beweging' combineert voeding met beweging en is daarom een absolute aanrader voor iedereen die wil werken aan een fit lichaam.

Vooraf vindt er eerst een intake plaats waarin we een medische check uitvoeren. We bespreken uw doelen en/of wensen, zodat we een speciaal voeding en beweeg programma voor u kunnen maken.

De trainingen vinden plaats in de oefenzaal, de praktijk is voorzien van verschillende apparatuur. Ook maken wij gebruik tijdens de training van de Technogym Kinesiswand en Arke Kit.

Elke week heeft u een weegmoment, inclusief wordt gemeten uw vetpercentage, spiermassa, etc. De hoeveelheid trainingen die u volgt hangt af van uw afvalprogramma en uw wensen. Tevens de duur van het programma wordt met u besproken, dat is voor iedereen verschillend. Een actieve, gezonde levensstijl staat centraal!

 

 

 

Top